Prima vizita …

Am creat blogul acesta ca platforma pentru conversatie, nici intr-un caz un loc in care sa ma etalez. Desi va deveni, inevitabil, un jurnal pentru mine, asta e ultimul lucru care imi trece prin cap cand scriu.

Scriu ce-mi trece prin minte tocmai ca sa vad ce ganduri sau reactii se starnesc in tine. Te gandesti sau te-ai gandit la asta (vis-a-vis de articolul pe care il citesti)? Cum iti suna tie idea asta? Ce rol joaca in viata ta? Cum vezi tu ideea respectiva? Si asa mai departe …

Acum cand spun ca ma intereseaza sa am o conversatie ma refer la a avea o atitudine deschisa ca s-ar putea sa gresesc, atitudine pe care o incurajez si la tine. Nu sunt interesat sa pornesc o dezbatere, ci doar o vorba lejera ca intre prieteni.

Deci, comentariul tau este mai mult decat binevenit , este insasi seva care sustine acest blog. Imi doresc ca acest blog sa fie o conversatie generativa in care articolul meu sa starneasca comentariul tau, care la randul lui sa-mi stimuleze si mai mult gandirea si in felul asta sa dezvolte conversatia initiata.

Cu toate ca voi incepe o noua conversatie in fiecare zi (sper!?!), iti cer sa citesti articole mai vechi. Acestea sunt conversatii deschise si deci gandurile tale imi sunt foarte important. Vad blogul asta ca pe o conversatie ampla la care participi prin portita articolului din fiecare zi. Vreau sa te asigur ca citesc si interactionez cu TOATE comentariile noi care se fac pe marginea subiectului unui articol mai vechi.

Iti multumesc pentru mica escala pe care ai facut-o aici …

Te invit sa fi alaturi de mine in voiajul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s